Preparat per disfrutar en aquest apartat. Vols pilotar el cotxe de Josep Fornell? Ara tindràs la oportunitat amb el joc d'ordinador Rallye Championship. Des del joc d'ordinador més important creat en els últims temps, et donem la opció a que puguis participar en els ral·lis pilotant el cotxe de Josep Fornell de la temporada 2001 i de la temporada 2000. Igual que el cotxe real, amb tota la seva decoració de cada temporada sense perdre cap detall gràfic. També et donem la opció de poder escollir el Peugeot 205 de l'equip J. F. Sport. Quan sel·lecionis el cotxe amb el que vols competir, escull el Peugeot 106, et quedaràs gratament sorprès!!!

Per aconseguir posar aquesta opció en el joc, s'ha de tenir instal·lat en el disc dur de l'ordinador el joc Rallye Championship i carregar els fitxers que et proporcionem a continuació de la següent manera:

Una vegada hagis descarregat el fitxer que t'interessa, s'ha de descomprimir amb el programa WINZIP o algún altre que pugui descomprimir l'extensió ZIP. Al descomprimir-lo veuràs que tens 4 fitxers d'imatge PCX. Aquests 4 fitxers s'han de copiar a la següent ruta de l'ordinador; què és on tens el joc instal·lat: c:\rc\rallye\files\b doncs queda clar que s'han de copiar a la carpeta de nom b. El programa et preguntarà si vols sobreescriure els arxius existents; s'ha de dir que si. Una vegada tenim això, hem de tornar a copiar l'arxiu de nom Tx1042 en la següent ruta: c:\rc\rallye\files\b\Gravel es a dir dins de la carpeta on hem copiat els 4 arxius anteriors, hi trobarem una carpeta de nom Gravel, aquí és on hem de copiar l'arxiu d'imatge Tx1042. El programa et preguntarà si vols sobreescriure els arxius existents; s'ha de dir que si. Una vegada fet aquest procediment ja podem començar a jugar i a disfrutar del nostre nou cotxe que ens apareixerà en el joc.

Si tens algún problema amb aquesta instal·lació envia'ns un email i t'ajudarem.

 

Josep Fornell temporada 2000

descargar arxiu: fornell_2000.zip

 

 
 

Josep Fornell temporada 2001

descargar arxiu: fornell_2001.zip

 

   
 

J.F.Sport temporada 2000

descargar arxiu: jfsport_2000.zip

 

   
 

Vols veure com queda el cotxe en el joc?

Aquí tens una gal·leria d'imatges per començar a disfrutar del joc.

 
Josep Fornell 2000
   
Josep Fornell 2000
   
Josep Fornell 2000
   
Josep Fornell 2000
   
Josep Fornell 2000
   
Josep Fornell 2000
   
vJosep Fornell 2001
   
Josep Fornell 2001
   
Josep Fornell 2001
   
Josep Fornell 2001
   
Josep Fornell 2001
   
Josep Fornell 2001
   
J.F.Sport 2000